Condoleance register 0183 - 40 90 67 24/dag

Uw uitvaartbegeleider

Het team van De Passie uitvaartbegeleiding bestaat uit de volgende medewerkers: Elze Tinke, Roos Zohar en Pia Wouters. Eén van ons begeleidt uw uitvaart. Mary Rijneveld werkt als uitvaartassistente.

Wij stellen ons graag aan u voor.

Mijn naam is Elze Tinke. Na mijn middelbare school heb ik twee jaar de opleiding tot verpleegkundige gevolgd. Aansluitend heb ik de Pabo gedaan en ben daarna gaan werken als lerares binnen het basisonderwijs. Na mijn onderwijsloopbaan heb ik bewust gekozen om vrijwilligerswerk te gaan doen. Veel positieve ervaring heb ik opgedaan in het pastorale bezoekwerk. “Er zijn” voor mensen is mijn passie. Daarom ben ik, na het behalen van het diploma tot uitvaartbegeleider bij de beroepsopleiding Meander, gestart met De Passie uitvaartbegeleiding. Als deskundig uitvaartbegeleider neem ik graag de tijd om u te ondersteunen in de periode die volgt na een overlijden.

Mijn naam is Roos Zohar. Nadat ik de opleiding tot uitvaartbegeleidster bij Meander succesvol heb afgerond, ben ik gaan werken bij De Passie uitvaartbegeleiding. De tijd nemen voor mensen en persoonlijke aandacht geven aan nabestaanden, waar De Passie uitvaartbegeleiding voor staat, spreekt mij erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om het overlijden van een familielid of vriend een goede plek te kunnen geven in verband met het rouwproces. Met oog voor de medemens en mijn empathisch vermogen neem ik de nabestaanden graag bij de hand om ze te motiveren en te inspireren. Samen gaan we op zoek naar dingen die betekenisvol zijn geweest voor de overledene, zo ontstaan er passende herinneringen. Graag zet ik mijn deskundigheid voor u en uw naasten in, zodat u kunt terug kijken op een warm en liefdevol afscheid.

Mijn naam is Pia Wouters. Het vak uitvaartbegeleiding had al lang mijn interesse. Nadat ik de opleiding tot uitvaartbegeleider heb afgerond, ben ik gaan werken bij De Passie uitvaartbegeleiding. Ik wil er graag zijn voor nabestaanden om hen te ondersteunen in de periode tussen het overlijden en de uitvaart en bij het vormgeven van een persoonlijk afscheid.

 

Wanneer één van ons niet direct beschikbaar is, zal Mary Rijneveld u te woord staan. Mary is verpleegkundige en in ons team werkzaam als uitvaartassistente. Zoals Mary zelf aangeeft: “Het is voor mij bijzonder om naast mijn werk als verpleegkundige een bijdrage te mogen leveren aan een waardig afscheid”.

 

 

Samenwerkingspartners:

Verder werken we samen met een aantal bedrijven en personen die we bij de begeleiding van de condoleances en uitvaarten kunnen inzetten. We werken onder andere samen met uitvaartvervoersbedrijven, het dragersgilde, diverse begraafplaats- en crematoriamedewerkers, uitvaartassistentes, rouwbegeleiders, sprekers en natuursteenleveranciers.